Administratieve ondersteuning

Naast de jaarlijkse belastingaangifte kan CK Administratie + Belastingadvies u ook op andere momenten of structureel administratief ondersteunen.

btw

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij hulp bieden bij het op orde brengen van uw administratie, het verzorgen van uw bankzaken en/of het verzorgen van uw persoonsgebonden budget. Ook kunnen we u persoonlijk financieel advies geven. Steeds meer (overheids)instanties stappen over op volledige digitale communicatie met klanten, dit is voor veel mensen erg lastig, zeker als men weinig ervaring heeft met automatisering . Wij beschikken over de benodigde automatisering om dit perfect voor u regelen, en uit te sluiten dat u berichtgeving mist.

Berichtenbox op MijnOverheid

De Belastingdienst en andere overheidsinstanties maken nu al of in de (nabije) toekomst gebruik van digitale communicatie via de berichtenbox op MijnOverheid . Berekeningen van toeslagen worden nu al alleen nog digitaal verzonden, en komen alleen nog in uw Berichtenbox binnen.  Ook de Sociale Verzekeringsbank, Pensioenfondsen, Gemeentelijk Belastingkantoor Twente (GBT) en andere instanties maken nu al gebruik van de Berichtenbox. Wij bieden u een goede oplossing speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u geen bericht mist in uw Berichtenbox op MijnOverheid, ook als u niet beschikt over een computer of tablet.

Neem contact op en plan op korte termijn een afspraak met ons in; wij zullen u dan precies uitleggen hoe het in zijn werk gaat en welke kosten er aan verbonden zijn.