Startende ondernemers

Als startende ondernemer wilt u graag alle energie steken in het succesvol opzetten van uw nieuwe bedrijf. Er komen veel vragen op u af, zoals:

  • Is mijn plan levensvatbaar?
  • Met welke uitgaven moet ik als ondernemer rekening houden?
  • Van welke fiscale faciliteiten kan ik gebruik maken?

Coen Kurvers Administratie + Belastingadvies kan u in deze belangrijke fase veel werk uit handen nemen en er voor zorgen dat u een gedegen start kunt maken met uw nieuwe bedrijf. Wij bouwen het administratieve/boekhoudkundige fundament onder uw nieuwe bedrijf; en op een goed fundament kunt u met een gerust hart verder bouwen…

Ook adviseren wij u over alle fiscale faciliteiten die er bestaan voor startende ondernemers.

Advies en steun

Het aansturen van een onderneming is voor veel mensen een droom die uitkomt. Ondernemen betekent vrijheid en biedt eindeloze mogelijkheden. Maar soms kan ondernemen ook eenzaam zijn. Als er beslissingen moeten worden gemaakt bent u verantwoordelijk voor de gevolgen. Op deze momenten kunt u veel hebben aan een externe sparringpartner, iemand die met u meedenkt, die adviseert en die met nieuwe inzichten komt.

Coen Kurvers Administratie + Belastingadvies beschikt over alle bovengenoemde competenties. Wij zijn bedreven in het geven van strategisch advies en denken graag met u mee over de toekomst van uw onderneming. Graag fungeren wij tijdelijk of permanent als uw rechterhand, op de momenten dat u dat nodig heeft.

Neem contact met mij op en wacht niet langer met een succesvolle start!