Belastingaangifte

Veel ondernemers en particulieren worstelen ieder jaar opnieuw met hun belastingaangifte. Of het nu gaat om de VPB aangifte of uw aangifte inkomstenbelasting, het invullen van de aangifte blijft tijdrovend en bovendien wordt de aangifte vaak niet fiscaal optimaal ingediend, met als gevolg het missen van aftrekposten waardoor een aanslag zomaar hoger kan uitvallen. Een goede reden om uw aangifte VPB of aangifte inkomstenbelasting aan ons uit te besteden!

CK Administratie + Belastingadvies verzorgt uw belastingaangifte optimaal. We maken graag een afspraak met u op ons kantoor in Haaksbergen, en als u wilt komen we bij u thuis of op uw bedrijf. Wij lopen met u alle onderdelen van de aangifte nauwkeurig langs. Zo dat u er zeker van kunt zijn dat alles correct wordt ingevuld, en u niet geconfronteerd wordt met nare verrassingen achteraf.

Wij zijn gecertificeerd Register Belastingconsulent en lid van het Register Belastingadviseurs, wij beschikken over veel ervaring en zorgen er voor dat u alle fiscale mogelijkheden optimaal benut.

Neem contact op om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden of het maken van een afspraak.